Instalatii de epurare, Statii de epurare Rewatec

Detergenţi biologici

  • - Testaţi dermatologic.
  • - Nu conţin fosfaţi.
  • - Nu utilizăm inălbitori.
  • - Respectăm pielea si mediul.

Detergenţi biologici

Toţi detergenţii BIOLOGICI HAKAWERK  sunt testaţi dermatologic şi sunt indicaţi pentru persoanele cu pielea sensibilă. Ei sunt fabricaţi din materii prime de calitate care respectă pielea şi mediul inconjurător.

Toţi detregenţii de rufe nu conţin fosfaţi.

Nu utilizăm inălbitori pe bază de clor ci doar inălbitori pe bază de oxigen.

Agenţii tensioactivi utilizaţi provin din materii prime inepuizabile şi sunt uşor biodegrababili (OECD 301E/302B).

Pentru a asigura o bună toleranţă a pielii, utilizăm conservanţi şi parfum în cantităţi moderate.

 

Hakasoft lichid sticlă la 2 litri

HAKASOFT este un detergent lichid ușor pentru lână, mătase și alte fibre delicate. Datorită pH-ul aproape neutru, este deosebit de blând pe fibre și extrem de eficient.

HAKASOFT nu conţine fosfat, clor, enzime și agenți de complexare organici. Acesta conține o combinație surfactant foarte ușoară.
Economic pentru dozare și imediat solubil. Prin utilizarea parfumuri de înaltă calitate rufele au miros plăcut şi proaspăt mult timp, dar nu deranjant.

Detalii...

 

HAKASOFT SENSITIVE sticlă la 2 litri

HAKASOFT Sensitive este un detergent lichid ușor pentru lână, colorate și texturi delicate.Datorită pH aproape neutru, este deosebit de delicat cu fibre. HAKASOFT Sensitive este foarte prietenos cu pielea și, prin urmare, potrivit pentru persoanele cu pielea sensibila. Acesta nu conține coloranți sau conservanți și nu conţine fosfat, clor și enzime.

HAKASOFT Sensitive conține aloe vera, un agent special și este ușor parfumat. Testat dermatologic.
Este potrivit pentru spălarea în mașină până la 40 ° C, spălare la mână. Economic pentru dozare și solubil. Prin utilizarea de parfumuri de înaltă calitate, rufele au miros plăcut şi proaspăt mult timp, dar nu deranjant.

Detalii...

 

HAKALAN sticlă la 3 litri

Detergent lichid pentru colorate și rufe murdare
Detergentul nostru este un lichid de rufe pentru toate gamele de temperatură și cu putere mare de a descompune grasimile incepind de la 30 ° . Ȋndeparteaza chiar si petele dificile de pe rufe.
HAKALAN nu conține înălbitor, astfel încât, de asemenea, puteți utiliza cu ușurință pentru rufe colorate. Pentru rezultate foarte bune în lenjerie alba Hakalan poate fi combinat cu înălbitor sau pulverizare la fața locului.

Detalii...

 

HAKASOFT PUDRĂ 3 kg.

HAKASOFT pulbere este un detergent concentrat pentru rufe colorate si delicate, foarte eficient in intervalele de temperatură de 30 ° C, 40 ° C și 60 ° C. Acesta conține o protecție de culoare în plus și este plăcut parfumat.
Acesta protejează fibrele și face culorile să strălucească. Fără clor și fără fosfat. Pentru pete ce pot decolora se combină HAKASOFT pudră cu inalbitor .

HAKASOFT pudra este potrivit pentru cei ce sufera de dermatita atopica. Prin utilizarea parfumuri de înaltă calitate rufele miroase placut a proaspăt mult timp, dar nu deranjant.

Detalii...

 

WOGON 3 kg.

Concentratele noastre nu conţin, fosfat, parfum și clor- înălbitor, este ideal pentru cei care sufera de alergii. Acesta protejează culorile din rufele colorate iar prin nefolosirea unor ingrediente inutile contribuie si la protectia mediului inconjurator. Deoarece WOGON nu conține parfum, este ideal pentru oamenii sensibili la parfumuri. Acesta conține ingrediente speciale care previn mirosurile neplacute in spălare.Nu necesita pre-spălare cu WOGON.

WOGON poate fi folosit ca detergent de bază ecologic şi poate fi utilizat în combinație cu balsam tot din gama noastra de produse.

Detalii...

 

WIRBELAN 3 kg.

Detergent concentrat.

Detergentul nostru nu conţine fosfat, curaţă in profunzime fibra rufelor. La acest concentrat este necesara o dozare minima. Cu Oxi Kraft( albire cu oxigen) pot fi curaţate petele incepind cu o temperatura de la 40-60 ° C.

WIRBELAN este confirmat şi de medicii ca fiind indicat pentru bolnavii de piele, de asemenea pentru cei ce sufera de dermatita atopica. Agenții tensioactivi sunt fabricaţi pe baza de resurse regenerabile, cu o biodegradabilitate excepțională de bună în conformitate cu OCDE 301E/302B. Prin utilizarea parfumurilor de înaltă calitate rufele au miros plăcut şi proaspăt mult timp, dar nu deranjant.

Detalii...

 

HAKAPON 3 kg.

Detergent nostru este ideal pentru opţinerea unui alb stralucitor pâna la 95 °. Chiar şi rufele foarte murdare ale copiilor vor strălucii din nou. Deoarece foloseste activatorul de albire are multa putere de curăţire şi la temperaturi joase. HAKAPON este indicat de medici pentru bolnavii de Neurodermita. Prin utilizarea de parfumuri de înaltă calitate rufele au miros plăcut şi proaspăt mult timp, dar nu deranjant.

Detalii...

 

BALSAM DE RUFE

Balsam, verde, proaspăt parfumat
Griffiden Fresh este un concentrat de spălare moale cu o aroma verde proaspătă de trandafir, crin de vale și iris. Acesta previne încărcare electrostatică în țesăturile sintetice și face respingător de praful de rufe. De exemplu, în puloverele de lâna, deoarece acest articol este foarte puternic încărcat electrostatic.
Cu Griffiden rufele proaspete spălate devine pufoase si moi. Calcatul se face mai ușor și rufele se usuca mai repede.
Produsul nu conţine fosfat liber și conservanți și dă hainelor o mireasmă placută si durabilă. Acesta poate fi combinat cu toți detergenții Hakawerk.

Detalii...

 

BALSAM GRIFFIDEN summerfresh

Balsam cu parfum de piersici
GRIFFIDEN Sommerfrische este un concentrat de spalare moale cu un parfum proaspat de piersici. Acesta previne în țesăturile sintetice, încărcarea electrostatică și face respingător praful de rufe. Există, de exemplu, mai ales în puloverele de lâna, deoarece acest lucru foarte puternic încărcat electrostatic.
Cu Griffiden Sommerfrische rufele devin la atingere pufoase şi moi. Călcatul se face mai ușor și rufele se usuca mai repede.
Produsul nu conţine fosfat liber și conservanți și dă hainelor o mireasmă placută si durabilă. Acesta poate fi combinat cu toți detergenții Hakawerk.
Blând pentru a spăla - blând pentru piele!

Detalii...

 

FLECKENSPRAY 500 ml flacon cu pulverizator + Sticlă de rezervă 2 litri

Pentru pretratare rufelor.
Fleckenspray cu Oxykraft (înălbitor oxigen) este potrivit pentru spălare şi pre-tratamentul tuturor tipurilor de materiale lavabile și colorfast în toate gamele de temperatură de 30-95 ° C. Se elimină grăsimile și petele de ulei,precum și unt, sosuri, machiaj și pete pot decolora, cum ar fi vinul rosu, pete de iarbă, legume, ketchup, cremă de pantofi, etc, este incolor și subțire.
Fleckenspray poate fi de asemenea utilizat pentru tratare prealabilă în cazul spălării într-un sistem modular. Este deosebit de eficient pentru a indepărta murdăria de la guler și manșete și elimină mirosurile neplăcute din haine. Este parfumat și nu conține clor, fosfat și conservanți.

Detalii...

 

HAKATOP-CITRO sticlă de 2 litri

Agenții de decalcifiere ecologici.
HAKATOP-Citro este un detergent acid citric puternic și ecologic pentru bucătărie și baie. Nu conține dezinfectanți și conservanți, miroase plăcut a lămâie. Surfactanții sunt ușori conform OECD si rapid biodegradabili, care conțin acid citric complet degradat în instalațiile de epurare a apelor uzate.
HAKATOP-Citro curată căzi de baie, chiuvete, căzi de duș, vase de toaletă, pișoare, gresie, uși din plastic, mese de plastic, dulapuri din plastic, chiuvete din oțel inoxidabil, robinete, fitinguri, accesorii pentru uși, mașini de spălat vase, masini de spalat, automobile, în special bare de protecție și capacele.

Detalii...

 

FLECKENBLEICHE 2 x 1 kg

Compatibil cu toate pulberile de spălat

Fleckenbleiche ȋndepartează petele dificile de cafea, ceai, vin, fructe și iarbă, spalate la temperaturi de 30 ° C - 90 ° C. Fibrele textile nu sunt atacate, chiar și după spălări frecvente.
Fleckenbleiche nu conţine fosfat, clor și nici arome. De eficiență înaltă datorată Oxykraft (înălbitor oxigen).
Vă rugăm să citiți informațiile de pe etichetă și produs înainte de utilizare.
Recipientul de dozare, asigură un dozaj exact si protejează pulberea de umiditate. Cu sistem de închidere securizat pentru copii. Recipientul de dozare este livrată goală și poate fi umplută din tubul de rezervă.

Detalii...

 

HAKATOP sticlă de 2 litri.

HAKATOP este un agent de curățare intensă, acid și inodor, fără adaos de arome și coloranți, cu o valoare a pH-ului de 2, curată bine petele dificile de pe chiuvete, toalete, chiuvete din oțel inoxidabil, frigidere și congelatoare. HAKATOP elimină grăsimile, varul pe materialele plastice. Produsul cuprinde un dezinfectant.
HAKATOP curăţă: oțel inoxidabil, sticlă, obiecte sanitare și de plastic.
HAKATOP decalcifiat : robinete, aeratoare, capete de duș, termoplonjoare, ustensile din oțel inoxidabil, etc
Folosiți pe alamă și cupru: suprafața metalică este frecat cu o cârpă îmbibată sau cu un burete HAKATOP. După aproximativ 10 minute, produsul este clătit. Obiecte mici de cupru poate fi inserată 01:01 diluată într-o soluție de apă caldă și HAKATOP.

Detalii...

 

HAKABELLA sticlă de 2 litri.

Emulsie de auto-luciu cu ceară de carnauba naturală pentru toate podelele moderne și care nu sunt sensibile la apă.
HAKABELLA strălucește de la sine și se poate lustrui din nou. HAKABELLA este diferit de alte produse de ingrijire a podelei, pentru acestea sunt necesare substanțe speciale de curățare agresive pentru eliminarea murdăriei.
HAKABELLA protejează suprafeţele de cauciuc, lemn, plastic, parchet, linoleum și pardoseli din piatră. A nu se folosi pe pardoseli din lemn netratat cu porii deschiși.
Se diluiaz
ă în apă şi se spală.

Detalii...

 

Neutral Sols sticlă de 750 ml.

NEUTRAL SOLS este un aspirator de podea concentrat și intens parfumat pentru pardoseli netede şi suprafeţe (piatră, gresie, vinil, linoleum, lemn de esenţă tare, plută, laminate, etc).
După aplicarea, suprafața curățată primește luciu nou și este, de asemenea, protejată împotriva depunerilor de calcar. NEUTRAL SOLS oferă o uscare mai rapidă a pardoselilor și a suprafețelor și previne rapid re-murdărirea. Aplicarea repetată de curățare este astfel facilitată.
Cele mai multe laminate pot fi ușor încărcat electrostatic prin frecare de zi cu zi. Pentru mediul interior, acest lucru înseamnă crește de energiei electrice din aer și atrage praful ca un magnet. Polimerii de ingrijire din NEUTRAL SOLS contracară acest efect.

Detalii...

 

FENSTERKLAR spray flacon de 500 ml

Pentru ferestre, mese de sticla, oglinzi sau plăci, pur și simplu pulverizati pe și ștergeți-le cu FENSTERKLAR.
FENSTERKLAR curaţă, îndepărtează murdăria și grăsimea și lasă o suprafaţă strălucitoare. Recipientul de pulverizare este ușor de utilizat, design robust și pot fi reumplut din recipientul de rezervă de 3 litri.
FENSTERKLAR de asemenea, este potrivit ca un aditiv pentru sistemul de spălare a parbrizului vehiculului lor.

Detalii...

 

WC-Gel 750 ml flacon gât oblic

Pentru un WC igienic şi curat
WC-GEL este ca un aspirator de acid ce emană un parfum proaspăt. Elimină cu siguranță mirosul neplăcut de urină și piatra din apă în toaletă.
WC-GEL conține acid citric derivat biologic. Acizii agresivi, cum ar fi acidul clorhidric și dezinfectanţii nu sunt inclusi. Prin urmare, gelul nu este dăunător şi poate fi deversat în stațiile de epurare a apelor uzate în iazuri interne. 
Nu conţine clor și conservanți.

Detalii...

 

WC-Reiniger sticlă 1 kg

Curățenia şi igiena toaletei.

WC-Cleaner este un aspirator de acid sub formă de pulbere. Îndepartează, varul, chiar şi cele mai încăpățânate pete din vasul de toaletă lăsând un miros proaspat de lungă durată. WC CLEANER conține componente acide, minerale, care permit o curatare profundă şi igienică.
Nu conţine clor, conservanți sau coloranți artificiali.
A nu se folosi pe email și metale sensibile la acizi, cum ar fi aluminiu.

Detalii...

 

HAKABELLA INGRIJIRE MOBILIER 250 ml flacon

Pentru toate tipurile de lemn

HAKABELLA mobilier curăță, menține și protejează toate tipurile de lemn. Îndepărtează praful, petele și scoate în evidență structura de lemn. După aplicare rezultă o strălucire mătăsoasă.
Potrivit pentru placaj luminos și mobilier din lemn de culoare închisă, ferestre, scari, usi si panouri de perete. HAKABELLA mobilier nu conține silicon este concentrat și foarte economic în utilizare.
Aplicați o cantitate mică HAKABELLA de mobilier pe o cârpă care nu lasă scame, se aplică uniform pe suprafața de curăţat.

Detalii...

 

HAKANET STAUBWISCHHILFE sticlă 1 litru

De înlăturare a prafului vizibil.

HAKANET Staubwischhilfe şterge praful de pe mobilierul din lemn și toate finisajele moderne. Acesta protejează și hrănește lemnul și plasticul, elimină amprentele digitale de pe suprafețele de sticlă și reduce sarcina statică pe PC și TV.
De asemenea, foarte potrivit pentru ingrijire de interior a mașinii! Doar aplicaţi pe suprafaţa dorită cu un recipient cu pulverizator.
Fără coloranți artificiali și conservanți.

Detalii...

 

SCHEUERMILCH flacon 750 ml.

Curățare puternică și bună

SCHEUERMILCH este un abraziv puternic conţine materiale realizate din minerale naturale și îndepărtează murdăria fără a zgâria suprafeţele din bucătărie și baie. Acţionează puternic împotriva murdăriei de pe suprafețe și oferă strălucire radiantă.SCHEUERMILCH este alcalin și prin urmare, deosebit de eficient împotriva murdăriei grase.
Curăță foarte bine și suprafeţele din oțel inoxidabil (chiuveta, aragaz, vase, accesorii), email (baie, duș, oale, farfurii de acoperire) și ceramice (chiuveta, toaleta, gresie, glafuri).Excelent pentru curățarea sticlă ceramică sau plite ceramice.

Detalii...

 

HAKAFIX 1 kg

Pastă de spălarea mâinilor

Hakafix este un aspirator de mână foarte eficient, pentru piele, cu particule abrazive și bazat pe reţeta NEUTRALE SEIFE.

Hakafix îndepărtează murdăria persistentă, ulei, gudron, rășină, vopsea și grăsime de pe mâini, obiecte, textile și suprafețe dure.
Ideal pentru menajere și industrial

Detalii...

 
 
Top of Page