Instalatii de epurare, Statii de epurare Rewatec

Sistem de epurare cu bazin de beton

Staţii de epurare în bazin de beton

  • Staţiile de epurare în bazin de beton pot fi o soluţie pentru orice tip de împrejurare în care ne aflăm ,fie că suntem constrânşi de spaţiu care in zilele noastre a devenit foarte scump, fie ca suntem constrânşi de pânza freatică care in unele cazuri este la un nivel foarte ridicat .
Acest tip de staţie poate fi proiectat în fucţie de acesti factori care sunt esenţiali in alegerea tipului de instalaţie de epurare.

Staţiile de epurare în beton sunt echipate cu sistem SBR Rewatec  şi oferă o mulţime de avantaje:

  • - pot fi proiectate pentru un numar variabil de persoane (de la 2 la 300 pers.)
  • - pot fi proiectate pentru a prelua un debit fluctuant fară ca procesul de epurare sa aibă de suferit,de aceea sunt cea mai bună soluţie pentu hoteluri, pensiuni, case de vacantă etc. unde activitatea este mai intensă la sfârşit de săptămină şi în perioada concediilor şi mai relaxată în restul timpului.
  • - datorită sistemului SBR cu care sunt echipate aceste staţii nu emană miros neplăcut.
  • - aceste staţii pot fi amplasate în zonele carosabile datorită construcţiei lor din beton care oferă o bună rezistenţă mecanică, astfel pot fi amplasate atât sub spaţiul de parcare cît şi sub perimetrul destinat spaţiului verde, nemodificând în nici un fel arhitectura curţii sau a grădinii.
  • - un avantaj important este oferit de faptul că pot fi luate în considerare din etapa de proiectare a clădiri pe care o deserveste, astfel poate fi construită odată cu aceasta rezultând niste costuri de construcţie foarte scăzute.
  • - pentru orice fel de intrebare sau curiozitate vă stăm la dispoziţie prin intermediul datelor de la rubrica ,,contacte,, lucru care este gratuit necesitând doar puţin timp liber din partea dumneavoastră.statie beton
 
Top of Page