Instalatii de epurare, Statii de epurare Rewatec

Etica în afaceri

Etica în afaceri

 

REWATEC a fost premiat ca pionier în etica afacerilor

 


Voss (stânga) certificatul oficial pentru însemnul calității ETHICS IN BUSINESS.

REWATEC a primit însemnul calității ETHICS IN BUSINESS pentru implicarea sa deosebită în domeniul mediului și cel social. Primul premiu pentru această competiția a fost înmânat la 2 noiembrie, în Berlin, de către Ulrich Wickert, patronul acestei inițiative. Câștigătorii au fost selectați în cadrul unui studiu comparativ în care compania de cercetare AG a investigat gradul în care companiile mijlocii au depășit cerințele legale pentru a acționa onest și sustenabil și în ce măsură acest comportament este standardizat în cadrul companiei.

“Suntem mândri de faptul că munca noastră în ceea ce privește utilizarea eficientă a resursei reprezentate de apa potabilă, precum și serviciile noastre sustenabile de asistență clienți și responsabilitatea produsului au fost recunoscute prin acordarea acestui însemn al calității.” Atât de încântat este Directorul General Wolfgang Voss de acest lucru. “Acest premiu ne-a arătat că suntem pe calea bună în ceea ce privește strategia noastră de a produce soluții de sistem orientate spre utilizator pentru tehnologia de utilizare a apei pluviale și sisteme descentralizate de canalizare, precum și producția acestor sisteme într-un mod prietenos cu mediul înconjurător. Pe de altă parte, tratarea corectă și responsabilă a partenerilor de afaceri și a angajaților noștri este o componentă majoră a filosofiei companiei, care a fost recompensată prin acordarea însemnului de calitate.”

Obiectivul inițiativei ETHICS in BUSINESS este de a prezenta deschizători de drumuri și astfel de a întări încrederea în afaceri, precum și de a promova gestionarea sistematică a valorii în atât în companiile mijlocii cât și în altele. Inițiativa este organizată sub auspiciile Compamedia GmbH în colaborare cu agenția de cercetare AG din Munich.

Parteneri de proiect: B.A.U.M, Grupul de lucru național german pentru un management pentru mediu, Asociația pentru protecția mediului și protecția naturii (BUND), DNWE, Rețeaua germană pentru etica în afaceri, Institutul caritabil Fairness, precum și viitoare e.V 
Top of Page