Instalatii de epurare, Statii de epurare Rewatec

Sistem profesional de deversare

Noi standarde în deversarea apelor pluviale

Avantaje suplimentare comparativ cu sistemul standard

  • Mentenanță și service prin puțul de vizitare din primul sistem de deversare igloo
  • Capacul recipientului permite inspectarea facilă a nivelului de umplere și funcționării
  • Singurul sistem de deversare cu opțiunea unui afișaj suplimentar supra-teran (semnale dacă sistemul este blocat)

Siguranța pe primul loc

Multe sisteme de deversare presupun riscuri care pot avea consecințe severe. Blocajele pot cauza daune costisitoare ale proprietății proprii, ale celor ale vecinilor și ale clădirilor. Problema în cazul mai multor sisteme este că nu există acces pentru inspectare, mentenanță sau curățare.

Sistemul profesional de deversare stabilește aici noi standarde:

Acesta include întotdeauna un igloo de deversare cu un puț de vizitare pentru inspectarea, întreținerea și curățare, precum și oricâte sisteme de deversare igloo sunt necesare, care pot fi conectate pentru a extinde sistemul. Particulele de praf pot pătrunde doar în sistemele de deversare igloo cu puț de vizitare, ceea ce înseamnă că pot fi curățate cu ușurință. Folosirea țevilor submersibile înseamnă că particulele plutitoare nu pot ajunge în unitățile igloo din sistem. Sistemul profesional este de asemenea singurul sistem de deversare prevăzut cu un indicator de nivel suplimentar, supra-teran. (WIMPI).
Dacă indicatorul nu revine după o ploaie, vă puteți da seama că sistemul poate experimenta un blocaj.

 

NB:
Vă recomandăm utilizarea unui pre-filtru. Dacă deversorul recipientului din unitatea de grădină este conectat la sistemul de deversare, nu este necesar un filtru suplimentar.

 
Top of Page