Instalatii de epurare, Statii de epurare Rewatec

Detergenţi biologici

  • - Testaţi dermatologic.
  • - Nu conţin fosfaţi.
  • - Nu utilizăm inălbitori.
  • - Respectăm pielea si mediul.

HAKAPON 3 kg.

Detergent nostru este ideal pentru opţinerea unui alb stralucitor pâna la 95 °. Chiar şi rufele foarte murdare ale copiilor vor strălucii din nou. Deoarece foloseste activatorul de albire are multa putere de curăţire şi la temperaturi joase. HAKAPON este indicat de medici pentru bolnavii de Neurodermita. Prin utilizarea de parfumuri de înaltă calitate rufele au miros plăcut şi proaspăt mult timp, dar nu deranjant.


·       
Temperatură de spălare: 30 ° C la 95 ° C.

·         Potrivit pentru rufe colorate, albe și culoare-stabilă

·         Toate tipurile de fibre, cu excepția pentru lână, mătase și îmbrăcăminte funcțională.Informarea consumatorilor în conformitate cu Regulamentul detergent (CE) 648/2004 :

Compoziţie:
Zeolitul, sulfat de sodiu, carbonat de sodiu, C12-18 alcool gras poliglicol eteri, Aqua, percarbonatul de sodiu, metasilicat de sodiu, acid acrilic / acid maleic Copolimer, alchil sulfați de sodiu C12-C18, acizi grași C18-C22, tetraacetylethylene, parfum, silicați de magneziu, metil hidroxietil celuloză, gumă de celuloză, 4,4 '-bis-(2-Sulfostytyl) bifenil - sare disodică, enzima protează, amilază enzimă, dimeticon, benzoat de benzil, limonen.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE CLICK AICI 
http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/ (limba englez
ă)2 x 3 kg cu ECO-Box       34.50€                                           Rezerva  2 x 3kg      30,80 €


image013image014
 
Top of Page