Instalatii de epurare, Statii de epurare Rewatec

Planificarea în timp

1993

REWATEC Logo

 În 1993 Olaf Koops, Sven Sievers, Wulf Grepel și Klaus Iwahn a fondat REWATEC GmbH în Hamburg-Harburg. Wolfgang Voss este Director Executiv.


1994

 Series production of the first 3400 litre tank.

 Producția în serie a primului recipient de 3400 de litri.
 În 1994, primul recipient REWATEC, tip ET34, fabricat din polietilenă, a fost fabricat sub contract. REWATEC este prima companie care furnizează un sistem de rezervoare cu tehnologie de filtrare integrată, admisie silențioasă a apei și scurgere cu sifon. În primii lor ani de activitate, au fost vândute aproximativ 200 de unități de rezervoare de sol pentru colectarea apei pluviale și pentru canalizare.

 1995

 

 Founding and operational start of ROTA GmbH

Fondarea unui start operațional al ROTA GmbH
În 1995, compania producea deja două dimensiuni de rezervoare, 3400 și 5500 l, și o întreagă gamă pentru colectarea profesională a apei pluviale. Compania s-a mutat în Seevetal, la sud de Hamburg. Compania soră, ROTA GmbH a fost fondată pentru a prelua întreaga producție de sisteme de recipient. Au fost vândute mai mult de 1000 de unități.


1996

 

Unitatea completă pentru irigarea grădinii – ecologică și compatibilă
 În 1996, REWATEC a fost prima companie care a furnizat un sistem de soluții pentru utilizarea apei pluviale în grădini. Acestea au fost vândute cu mare succes prin rețeaua vastă de vânzări din Germania. Au fost vândute mai mult de 2000 de sisteme de rezervoare de sol. 

 1997

 

 2 KS-Sistem cu filtru integrat și cu supapă pentru reflux.

În 1997, REWATEC a devenit prima companie din Germania care a dezvoltat și vândut sistemul cu două componente (2-KS) pentru utilizarea apei pluviale. Acest sistem înseamnă că întregul sistem pentru apa pluvială pentru utilizare domestică a constat doar din două blocuri de construcție de bază. Numărul de sisteme vândute a crescut considerabil la mai mult de 3000.  


1998

Serie monolit de rezervoare de sol, cu certificare DIBt.

În 1998, REWATEC a primit un certificat de la Institutul German pentru Tehnologia Construcțiilor pentru seria sa de rezervoare MONOLITH – o serie care rămâne unică și astăzi – pentru utilizarea în puțurile de colectare fără efluenți. Până în prezent, recipientul de sol MONOLITH a fost vândut în peste 7000 de exemplare și este recipientul de sol cel mai frecvent utilizat în sectorul tehnologiei canalizării. Introducerea cu succes a noii game a mărcii JUNCUS. Între timp, au fost vândute mai mult de 3,500 de unități de recipient.


 1999

 

Testul de manevrabilitate asupra rezervoarelor de sol.

Până în 1999 REWATEC a elaborat o rețea de vânzări extinsă, pe atunci, mult dincolo de granițele naționale. A încheiat contracte comerciale cu companii din Danemarca, Suedia, Franța, Olanda, Belgia, Elveția, Austria și Italia.
REWATEC se prezintă pe piață cu primul recipient de sol manevrabil, fabricat din polietilenă și, astfel, continuă să stabilească noi standarde în tehnologia rezervoarelor. Vânzările de rezervoare au crescut la aproximativ 4,300 de unități.


2000


 Prima stație mică de tratare a apei reziduale, 100% biologică.

În 2000, REWATEC, împreună cu firma sa soră ROTA, a devenit cel mai mare vânzător și producător de rezervoare de sol fabricate din PE, care sunt fabricate exclusiv în Germania. REWATEC a devenit prima companie care a introdus stațiile mici, complet biologice, pentru tratarea apelor reziduale, fabricate din PE. Au fost vândute mai mult de 7,000 de unități de recipient.

  2001

 

 

 Pompa de apă Hydrolith –captează atenția în orice grădină.

În 2001 REWATEC și-a perfecționat sistemele pentru irigarea grădinii cu ansamblul său cu tehnologie de conectare la furtune de irigare și cu un design de pompă cunoscut sub numele de Hydrolith.

  2002

 

Noua generație de rezervoare JUNCUS BlueLine.

În 2002, a fost introdus sistemul de rezervoare JUNCUS BlueLine, pentru rezervoare care au o capacitate de până la 2.2 t. Rezervoarele de sol albastre au devenit repede MARCA pentru sistemele tehnologice de înaltă tehnologie și inovatoare. Au fost vândute aproximativ 8000 de rezervoare. 

2003

 

 Sistemul cu furtun AutoReel Hose – o premieră mondialăre

2003 ar putea fi cel mai de succes an din istoria de 10 ani a companiei. Numărul de rezervoare pentru apă pluvială și canalizare a crescut la peste 9000. Odată cu integrarea sistemului cu furtun AutoReel, care combină modalitățile de irigare cu sistemele tehnologice ecologice, REWATEC a pregătit o premieră globală pentru sezonul de vânzări 2004.

 2004

 

Producția în serie pentru unități mici de tratare a apelor reziduale

În 2004, a fost recunoscută o creștere importantă pe piața tehnologiei de tratare a apelor reziduale, cu înființarea unui departament separat pentru această sferă. Unitățile mici moderne de tratare a apelor reziduale MONOfluido, cu sistemul unic, subordonat de scurgere, a oferit în cele din urmă pe piață o soluție completă la limita tehnologiei.

 

 2005

 

 Titlul “ETICA ÎN AFACERI” pentru REWATEC

Suntem deosebit de mândri de aceasta: la data de 2 noiembrie 2005, patronul Ulrich Wickert a acordat titlul de ETICĂ în afaceri pentru directorul executiv al REWATEC, Wolfgang Voss. Aceasta este dovada implicării noastre excepționale din sferele de producție și dovada responsabilității de care dăm dovadă față de clienții noștri. Titlul Premiului German pentru Etica în Afaceri a fost acordat, prima dată, ca parte a unui concurs național. Oekoem research AG, o agenție de urmările a ratingurilor internaționale, inspectează acum companiile medii pentru a vedea în ce măsură aceste companii stabilesc standarde mai bune decât cele stabilite prin lege și dacă lucrează cu simț de responsabilitate și sustenabilitate.

Mai mult, în 2005, REWATEC a prezentat o altă premieră: MONOfluido SKS este prima stație tehnică mică de tratare a apelor reziduale cu o unitate patentată de compostare a nămolului (SKS). Nămolul din canalizare este compostat în humus pur. Distrugerea agasantă, costisitoare a nămolului din canalizare devine o problemă din trecut. Reciclare în loc de distrugere. Apa reziduală este transformată în apă curată și compost valoros. Un exemplu perfect de management economic sustenabil.

2006

Recipientul de sol F-Line – cel mai plat recipient pentru apă pluvială din lume!

Anul 2006 a fost dedicat minimalizării adâncimii instalației la REWATEC. Odată cu seria F-Line, REWATEC a prezentat cel mai plat recipient pentru apă pluvială din lume. Și noua colecție din seria TUBUS a fost caracterizată de o adâncime foarte redusă a instalației. Avantajul acestor două noi serii de rezervoare: mai puțină muncă în timpul instalării și, astfel, costuri mai reduse.

 2007

 REWATEC este unul dintre cei mai buni 100 de angajatori din ceea ce este cunoscut în Germania ca “Mittelstand” – adică, dintre companiile medii.

Managementul nostru excepțional al personalului a fost recompensat în ultimii ani, dar nu numai, cu o creștere continuă a companiei. În 2007, companiei i s-a decernat, de asemenea, și premiul TOB JOB pentru companiile de dimensiuni medii din Germania. În ianuarie, Directorul Executiv, Wolfgang Voss a câștigat titlul de calitate “Top Job”, decernat personal de către fostul Ministru german al Economiei, Wolfgang Clement în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Duisburg Landschaftspark Nord. Am primit calificative extrem de bune în ceea ce privește activitățile orientate către client.
 Tankcover TwinCover este, de asemenea, de înaltă calitate. Este un concept nou, cu un capac practic pentru inspecție, în care, în cazul sistemelor pentru grădină (DN600) există un robinet de apă dublu integrat, fabricat din alamă. Acesta scutește întinderea suplimentară de conducte sau furtune pentru evacuarea externă a apei și, de asemenea, economisește bani. În plus, nu mai există capace suplimentare sau rezervoare de cupru, de care să vă împiedicați prin grădină. Capacul robust, cu pereți dubli, din PE se potrivește pentru toate rezervoarele de sol REWATEC, de la 1000 la 9000 de litri, fiind adecvat atât pentru extensiile axului, cât și direct pe recipient. (corespunde cu DIN 1989, poate fi încărcat permanent cu până la 150 kg).

 

2008


 Seria extinsă de rezervoare plate F-LINE


În 2008, REWATEC a extins seria de succes de rezervoare plate F-LINE. În afară de versiunile de 1500 și 3000 de litri, recipientul plat a fost fabricat și într-o versiune de 5000 de litri. Rezervoarele extra plate pentru apa pluvială, cu o adâncime foarte mică de instalare, au fost foarte bine primite pe piață.

 

 2009

 

 Noua serie de rezervoare BlueLine II

2009 a stat sub egida noii serii de rezervoare BlueLineII. Aceste rezervoare compacte de sol au capacități de la 1,500 la 10,000 litri. O robustețe și o rigiditate fără egal sunt obținute datorită unuia dintre cele mai moderne utilaje rotative din lume. Toate rezervoarele de sol REWATEC sunt acoperite de o garanție de 25 de ani – ca dovadă a calității și longevității acestora.

 

  2010

 

 SOLIDO, noul sistem mic SBR pentru tratarea apelor reziduale, cu aer comprimat.

În 2010 REWATEC a prezentat modelul exclusiv SOLIDO, noul sistem mic SBR pentru tratarea apelor reziduale, cu aer comprimat. Ceea ce este nou și special la SOLIDO este că toate piesele mecanice sunt integrate sigur și simplu într-o capsulă tehnologică din recipient. În comparație cu unitățile standard SBR, la care tehnologia este găzduită într-un dulap cu comutator, cu soluția noastră nu mai există zgomote agasante în locuința și în grădina dv. În plus, nu mai aveți nevoie de furtune lungi, deoarece totul este instalat în recipient. Acest fapt reduce lucrările de asamblare și vă economisește bani și energie.

 
Top of Page